Allt finns på Ciccis hår och naglar Ciccis hår och naglar i skurup ciccis hår och naglar Ögonsfransförlängning i Skurup Piercing håltagning i Skåne makeup artist på söderslätt Ciccis hår och naglar naglar Ciccis hår och naglar Ciccis hår och naglar

 

 

 

 

Vinnare i

Nagelbyggare skurup

 

 

Nagelförlängning:

Skönhet handlar inte bara om hår och ansikte, utan också om naglarna och andra delar av kroppen. Det finns många kvinnor som av många anledningar har problem med att få sina naglar att växa till önskad längd. Vanliga anledningar kan vara sköra naglar, livsstil eller en oförmåga att övervinna sin vana att bita på naglarna. Oavsett skäl är många kvinnor avundsjuka på de som har långa och vackra naglar.
För att hjälpa till att övervinna detta, och låta kvinnor njuta av långa naglar har nageltekniker över åren kommit att erbjuda nagelförlängningar. I grunden rör det sig om konstgjorda naglar som är fästa ovanpå den naturliga nageln.
Det finns olika typer av nagelförlängningar och beroende på typ finns det olika material att använda. Exempel är:
Akryliska
Gelförlängningar
Fiberskulpterade nagelförlängningar

Av dessa är det mest naturliga alternativet akrylnaglar. Dessa är också de starkaste och de som håller längst av alla alternativ. Man måste dock komma ihåg att oavsett materialval har nagelförlängningar tillkommit för att ge naglar stöd och hjälpa till att göra händerna vackra. Oavsett vad man väljer bör man välja förlängningar som ser naturliga ut och håller länge.

Fördelar med nagelförlängningar:

Dina händer ser mer attraktiva ut.
Nagelförlängningen döljer eventuella problem du kan ha med din naturliga nagel.
De är estetiska och kosmetiska add-ons.
Förlängningen kan utformas för olika tillfällen.
Om nagelförlängningen görs på rätt sätt och underhålls håller de länge.

Nackdelar med nagelförlängningar:

Man måste ta hänsyn till den hygieniska aspekten när man går till en nageltekniker, eftersom det i värsta fall kan skapa infektioner i nageln.
Man måste vara extra försiktig vid diskning.
Vid matlagning kan ibland hettan skada förlängningarna.
Om nagelförlängningarna bryts, kan det vara riktigt smärtsamt.
På grund av den grund på vilken de konstgjorda naglarna är fastsatta, kan den naturliga nageln bli missfärgad.
Överanvändning av nagelförlängningar kan medföra att det tar längre tid för den naturliga nageln under att växa.
Nagelförlängningar tillåter inte den naturliga nageln att andas.
Limmet som används tenderar att försvaga den naturliga nageln över tiden.
Nagelförlängningar är inte en lösning eller ett botemedel mot den naturliga nagelns tillväxt och underhållsbehov, utan endast ett estetiskt alternativ.

Material:

Gele och akryl är väldigt lika material, skillnaden är appliceringsmetoden och molekylstrukturen i materialen. Båda är etyl metaakrylat (EMA)
Akryl är en vätska och ett pulver som blandas samman och sedan härdar med hjälp av värmen i luften. man måste jobba snabbt med akryl och ha lite erfarenhet för att bli duktig på det.
Gele är som det låter - en geleaktig massa. Gelen stelnar när den utsätts för UV-ljus. När gelen härdar får den en något tätare molekylstruktur än vad akryl får. Eftersom gelen inte stelnar innan den utsätts för ljuset i lampan så går det att arbeta med ganska länge.

 

Ciccis hår och naglar. Här finns din hårfrisörska, nagelbyggare och fransförlängare i Skurup. Ring! 0411-408 04