Allt finns på Ciccis hår och naglar Ciccis hår och naglar i skurup ciccis hår och naglar Ögonsfransförlängning i Skurup Piercing håltagning i Skåne makeup artist på söderslätt Ciccis hår och naglar frisör Ciccis hår och naglar Ciccis hår och naglar frisyrinspiration

 

 

 

 

Vinnare i

 

Fixa hår, naglar och ögonfransar på samma gång hos Cicci i Skurup

 

 

Hår är underbart!

Att skapa en frisyr som passar just ditt utseende är mitt mål. Jag följer det senaste trenderna, men det viktigaste är att fånga upp helheten i detaljer som öppnar upp det vackra i dig, och som passar ditt hår.
Upplev den briljanta lystern i håret och den stabilitet som slingor ger.

Hårförlängning

Jag jobbar med 100% äkta hår, det finns en mängd olika hår där du kan välja mellan europeiskt, europeisk typ, asiatiskt eller indiskt. Och vidare rakt, vågigt, lockigt, kort eller långt. I en mängd hårfärger och hårnyanser. Kan du välja?

Jag jobbar med tape och keratinvax men kan även ta hem clips för kunden som vill ha det. Att arbeta med keratinvax är ett enkelt sätt att skapa en spännande hårförlängning. Med hjälp av en tång värmer du fast hårförlängningen, vilket är en skonsam metod som inte sliter på håret. Hårförlängningen tar dig som frisör ca 2-4 timmar att göra, beroende på mängden hår, och håller i ca 3 månader beroende på kundens skötsel av hårförlängningen.

Långt hår på kort tid – tejphår ger dig friheten att snabbt och enkelt skapa en frisyr med långa längder. Tejphåret sätts fast på det egna håret med tejp avsedd att hålla för den dagliga skötseln och slitaget. Går snabbt att sätta i och lätt att ta av!

En hårförlängning med tapehår tar ca 1/2-1 timme att göra, beroende på mängden hår, och håller i ca 4-6 veckor allt beroende på hur kunden sköter sin hårförlängning.

Vi arbetar med Goldwells färger

Goldwell är en av de ledande aktörerna på den professionella hårvårdsmarknaden i Sverige.
Till försäljningen har vi märken som Goldwell, Keune, Maria Nilla, Tigi, nak och ghd.
Målet är att ha ett utbud som ska passa till allas smak och stil.

 

 

 

Extensions i Skåne
Efter extensions.

 

Ciccis hår och naglar. Här finns din hårfrisörska, nagelbyggare och fransförlängare i Skurup. Ring! 0411-408 04